Ponedeljek, November 28, 2022
   
Text Size
Društvo UNITRI Nova Gorica 30let Erjavčeva ulica 4, 5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta:
unitring@amis.net
  grb_nova_gorica

Predstavitev astrologije

VABILO

Vabimo vas na predavanje: Predstavitev astrologije,

v ponedeljek, 27. januarja ob 16.00 na OŠ Milojke Štrukelj

Astrologija

Astrologija ja starodavna veda, saj izvira iz pradavnine, to je 4000 let nazaj, najstarejši zapisi Luninih men so ohranjeni izpred 17.000 let, kar nam da vedeti, da so se že od nekdaj ljudje posluževali astrologov in njihovih nasvetov oz. so sami prepoznavali delovanje oz. vpliv določenih planetov na Zemljo oz. na njih samih.

Astrologija je veda, ki proučuje odnose med gibanjem in medsebojnimi pozicijami planetov ter življenjem na Zemlji.

Natalna karta oz. horoskop se izdela na podlagi točnih rojstnih podatkov, to je datuma, ure in kraja rojstva. Iz natalne karte se razbere naše potenciale, vzgibe, karakter in še mnogo več. Iz tranzitne karte pa vidimo trenutno in bodoče stanje nas samih.

Vprašanje smisla in namena je prav gotovo staro kot človeštvo. Človek vedno išče odgovor na vprašanje, zakaj se mu vse to dogaja in zakaj je sploh tu.

Najgloblja, prav presenetljivo globoka resnica o astrologiji je ta, da nam ta omogoča , da se skozi njene osnovne formule lahko veliko naučimo o zapleteni psihološki zgradbi lastnega bitja, sledimo globoko zakoreninjenim porivom in motivom za svoje vedenje. Njena vrednost posamezniku, staršem…,pravzaprav vsem, ki se ukvarjajo z iskanjem razumevanja človeškega uma, je neprecenljiva.

V ponedeljek, 27. 1.2020 bo 16.00 uri bo predstavitev delovanja astrologije, oz. psihološke astrologije, njen pomen in uporabnost v vsakdanjem življenju, predvsem pa kako se lahko vsak nauči izdelave oz. razlage osebnega horoskopa in kako si z njim lahko olajša vsakdanje življenje, saj je to odličen pripomoček za razumevanje sebe in situacije v kateri smo. To zanimivo področje nam bo predstavila naša članica Ljubica Gregorič. Prvo srečanje je za člane Društva brezplačno, za nečlane pa bo cena simbolična.

Prijave sprejemamo na gsm št. 031 738 199 ali po e-pošti  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  do 23. 1. 2020.

Vabljeni.


 

 

KONTAKT

Erjavčeva ulica 4
5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta: unitring@amis.net

 

Med študijskim letom ima Društvo uradne ure:

od ponedeljka do četrtka
od 10. do 13. ure

© Društvo UNITRI Nova Gorica   Spletni piškotki