Petek, April 16, 2021
   
Text Size
Društvo UNITRI Nova Gorica 30let Erjavčeva ulica 4, 5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta:
unitring@amis.net
  grb_nova_gorica

Potopisno kolesarsko predavanje

Sedaj, ko naša kolesa zaradi nizkih zimskih temperatur počivajo v kleteh in garažah, je bržkone pravi čas za domišljijska potovanja in nabiranje kolesarskih idej za prihodnje toplejše dni. Zato vas kolesarke in kolesarje ter seveda tudi vse, ki bi vas ta potopis utegnil zanimati, prisrčno vabimo na predavanje:

 

»S kolesom ob zeleni Dravi«

 

Ob Dravi

 

Kaj je vznemirljivejšega kot se zgodaj zjutraj, ko jutranje sonce še trdno spi za vrhovi očaka Čavna, podati na kolesarsko avanturo tja daleč ob zeleni Dravi?

Na pot, ki prevzame. Pot, na kateri pozabiš na utrujenost. Pot, ki nam pokaže, kako jo znajo narediti in koristiti drugje, čeravno jih tudi pri nas ne manjka… Pot, ki za vedno ostane v spominu!

Drava, hitra, šumeča reka, zvesta spremljevalka rekreativnih kolesarjev, ki ji sledijo, tekmujejo z njenim tokom in se na mikavnih klopcah ob poti spočijejo ob blagodejnem šumenju zelenih valov.

 

Nekaj utrinkov s kolesarjenja po odlično urejeni kolesarski stezi in lokalnih cestah ob Dravi po Avstriji, pa tudi pomembnih detajlov in napotkov glede prevoza do sicer precej oddaljene destinacije, nam bo v uvodnem kolesarskem predavanju v študijskem letu 2019/20 ob prikazu zanimivih fotografij podal Ervin Sorč, mentor kolesarskega krožka pri naši UNITRI.

 

Predavanje bo potekalo v: četrtek, 30. januarja 2020, ob 16.00, na Osnovni šoli Milojke Štrukelj, v Novi Gorici.

 

Vabljeni.


 

KONTAKT

Erjavčeva ulica 4
5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta: unitring@amis.net

 

Med študijskim letom ima Društvo uradne ure:

od ponedeljka do četrtka
od 10. do 13. ure

© Društvo UNITRI Nova Gorica   Spletni piškotki