Ponedeljek, November 28, 2022
   
Text Size
Društvo UNITRI Nova Gorica 30let Erjavčeva ulica 4, 5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta:
unitring@amis.net
  grb_nova_gorica

Dobrodošli v društvu Unitri

Drage članice, dragi člani!

2010_3968 2010_3969

Najprej iskrena hvala za izkazano zaupanje, da ste me izbrali za predsednico društva UNITRI za naslednje mandatno obdobje , kar si štejem v posebno čast.
Ko me je po telefonu poklicala ga. Tonica Rijavec Pečanac, takratna predsednica društva in me seznanila s predlogom za prevzem te funkcije, sem bila zelo presenečena. Po njeni obrazložitvi o aktivnostih in namenu društva ter zadolžitvah, ki jih ima predsednica, mi je predlog postal zanimiv. Glede na moje dolgoletne izkušnje na področju vodenja služb na različnih področjih ,, saj sem te aktivnosti pred leti opravljala v Ljubljanski banki, nato pa še v Novi KBM Področje Nova Gorica, kjer sem do upokojitve bila vodja marketinških projektov, sem po premisleku ponudbo sprejela. Prepričana sem, da bomo skupaj s člani upravnega odbora, ki imajo znanja in bogate izkušnje, vsak na področju, za katerega je v upravnem odboru zadolžen, kos zastavljenemu programu in še novim nalogam v tem mandatnem obdobju.
Pred nami je dvajseto jubilejno študijsko leto društva. Upravni odbor je pripravil program aktivnosti, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju. Osnovo zanj smo črpali v programskih izhodiščih, ki so bila potrjena na zboru članov društva v mesecu marcu in pri tem upoštevali tudi želje članov društva. Tako smo vanj vključili kar nekaj novosti. Program je sestavljen iz študijskih krožkov in delavnic, iz dogodkov in izletov ter ekskurzij .

Preberi več ...

 

KONTAKT

Erjavčeva ulica 4
5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta: unitring@amis.net

 

Med študijskim letom ima Društvo uradne ure:

od ponedeljka do četrtka
od 10. do 13. ure

Prijava administratorja

© Društvo UNITRI Nova Gorica   Spletni piškotki