Četrtek, September 19, 2019
   
Text Size
Društvo UNITRI Nova Gorica 25let Erjavčeva ulica 4, 5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta:
unitring@amis.net
  grb_nova_gorica

Obvestila

VABIMO K VPISU

Spoštovani,

smo pred začetkom novega študijskega leta, ki nam ponuja vrsto dejavnosti in možnosti druženja, zato vas vabimo k vpisu.

Vse, ki že imate članske izkaznice, prosimo, da jih ob vpisu prinesete s sabo. Z nalepko bomo potrdili vaše članstvo, ki vam bo zagotavljalo koriščenje ugodnosti v novem študijskem letu.

Novi člani pridobijo člansko izkaznico brezplačno, ob morebitni izgubi pa je potrebno novo člansko izkaznico plačati.

Bistvena novost je nižja članarina, ki znaša 25 €.

Članarino in dejavnosti je možno plačati s plačilno kartico ali gotovino.

Plačilo dejavnosti na obroke preko trajnika je možno le do 4. oktobra 2019.

Vpis bo potekal do 4. oktobra oziroma do zapolnitve mest.

Članice in člani, ki ste nam zaupali elektronski naslov, ste program prejeli po elektronski pošti, dobite ga lahko tudi na sedežu Društva.

 

Lepo pozdravljeni

                                                                           Ivanka Drnovšček

                                                                               predsednica

________________________________________________________________________

   

NOVA KNJIGA GORAZDA HUMARJA

 

Čestitamo g. Gorazdu Humarju - našemu predavatelju v študijski skupini Mostovi in znamenite gradnje

 

V Londonu je izšla nova knjiga Gorazda Humarja o zgodovini gradnje mostov

 

V založbi Evropskega sveta gradbenih inženirjev (ECCE) s sedežem v Londonu je bila 22. oktobra letos v tej prestolnici Združenega kraljestva prva predstavitev knjige z naslovom Zapiski iz zgodovine gradbenega inženirstva. Knjiga, ki je nastala kot neprofitni projekt, je delo dveh avtorjev in to Arisa Chatzidakisa iz Grčije in Gorazda Humarja iz Šempetra pri Gorici. Vsak avtor v svojem delu knjige opisuje zanimive dogodke in znamenite gradnje iz bogate zgodovine gradbeništva v zadnjih dveh tisočletjih. Gorazd Humar je bil tudi glavni urednik in oblikovalec knjige. Predstavitev knjige je bila na sedežu angleške inženirske zbornice v Londonu in je predstavljala del dogodkov ob proslavljanju 200. obletnice te najstarejše inženirske organizacije na svetu. Knjigo je založnik razposlal nacionalnim inženirskim združenjem v 25 evropskih držav.

Gorazd Humar v knjigi, ki je napisana v angleškem jeziku, z jedrnatimi besedami in ob podpori številnih ilustracij in slik opisuje značilnosti gradnje treh znanih mostov in sicer Starega ločnega mostu v Mostarju, znamenitega mostu Rialto v Benetkah in Solkanskega mostu čez Sočo, ki se ponaša z največjim kamnitim lokom med mostovi na svetu. Vsi trije mostovi predstavljajo pomembne mejnike tehničnega znanja v zgodovini gradbeništva.

To je že deseto knjižno delo Gorazda Humarja s področja zgodovine gradbeništva in hkrati njegovo šesto knjižno delo, ki je izšlo v angleškem jeziku.

 

 

  London 22.10.2018 Book presentation Congress1     Solkanski most by night JOLA copy

  Fotografijo posrtedoval Gorazd Humar                                                   Foto Jala Matič

______________________________________________________________________________________________________________________________________

   

VPIS V ZAČETNE TEČAJE TUJIH JEZIKOV

Spoštovani,

 

če razmišljate o spoznavanju novega tujega jezika vam sporočamo, da je še vedno mogoč vpis v začetni tečaj angleščine in začetni tečaj italijanščine.

 

Več informacij dobite na sedežu Unitri ali na telefonski številki 031 738199, od ponedeljka do četrtka, med 10. in 13. uro.

 

Vabljeni!

   

Popusti na članske izkaznice 2018/19

TRENUTNI SEZNAM PONUDNIKOV IN PODROBNEJŠA NAVODILA KORIŠČENJA POPUSTOV NA ČLANSKE IZKAZNICE UNITRI NOVA GORICA – 2018/19

Ø  Center za harmonijo telesa in duha – MADEA,Mateja Cotič s.p. (Gregorčičeva ul. 25, Nova Gorica) vam nudi 10 % popust na terapevtsko obravnavo (60 min) ali masažo hrbta (60 min).

Ø  BONUS d.o.o. – slušni aparati Beltone (Erjavčeva ulica 30, Nova Gorica) vam nudi 10 % popust pri nakupu slušnega aparata, baterij in drugih pripomočkov za sluh.

Ø  PELOZ d.o.o. (Loke 1a, Nova Gorica) vam nudi 5 % popust pri nakupu mesa in mesnih izdelkov Peloz. Popust ne velja za izdelke v akciji.

Ø  ALTER-MED, Center za alternativno humano in duhovno medicino d.o.o. (Ulica XXX.divizije 21, Nova Gorica) vam nudi 5 % popust na manualno terapijo.

Ø  ARMULIN d.o.o. vam nudi 5 % popust pri nakupu hrane v trgovini Zale&Pepe (Delpinova ulica 18b, Nova Gorica).

Ø  AVTO INN d.o.o. (Ulica Vinka Vodpivca 4, Nova Gorica) vam nudi 15 % popust na servisne storitve (delo) za osebna vozila.

Ø  NOMAGO, storitve mobilnosti in potovanj, d.o.o. Vošnjakova ul. 3, 1000 Ljubljana vam nudi      5 % popust za: prijavo na razpisne enodnevne avtobusne izlete, prijavo na razpisna letalska potovanja in večdnevna razpisna avtobusna potovanja. Izključene so akcijske ponudbe. Popusti se ne seštevajo z drugimi morebitnimi popusti in ne veljajo za ponudbe za zaključene skupine in letovanja. Popust velja ob prijavi (ne za nazaj) in ne velja za nakup darilnih bonov.

Ø  FIZIOTIME, Fizioterapija in terapevtska vadba Tjaša Bevk s.p., v Medicinskem centru VID v Kromberku, vam nudi 20 % popust na izbrane storitve (ročna limfna drenaža – obravnava limpedema – 45 eur, kinezioterapija (30 min) – 30 eur, terapevtska masaža (30 min) – 30 eur.

Ø  Senčila RALUX d.o.o. (Ravnica 9s, Grgar) vam nudi 15 % popust na zunanje tende iz programa lastne proizvodnje. Popusti se ne seštevajo.

Ø  Salon zaves Dekor Ida (Ul.Gradnikove brigade 49, Nova Gorica) vam nudi popust v višini 5 % pri gotovinskem plačilu. Popusti se ne seštevajo z ostalimi popusti.

Ø  Estetika Tea d.o.o. vam v Spa & Beauty centru na Vojkovi 105a v Novi Gorici, nudi popust od 10 do 45 % na estetske storitve (manikura, estetska in zahtevna pedikura, lasersko trajno odstranjevanje dlak, pomlajevanje obraza – radio frekvenca, kisikova terapija, cryoterapija, učvrstitev telesa in individualna vadba z osebnim trenerjem, power plate, futura pro, program hujšanja (cryolipolisa), masaže, anticelulitni program (LPG).

Uveljavljanje popusta s člansko izkaznico je možno od 1. 9. 2018 do 31. 8. 2019.

Člansko izkaznico je potrebno pokazati pred začetkom izdaje računa. Popusti veljajo na redne cene (po ceniku). Popusti se ne seštevajo.

   

URNIK PISARNE

 

V časz vpisa v novo študijsko leto je pisarna odprta:

ponedeljek             od 10.00   do 16.00

torek                       od 10.00   do 16.00

sreda                      od 10.00   do 18.00

četrtek                    od 10.00   do 16.00

petek                      zaprto

_____________________________________________________________________

   

KONTAKT

Erjavčeva ulica 4
5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta: unitring@amis.net

 

Med študijskim letom ima Društvo uradne ure:

od ponedeljka do četrtka
od 10. do 13. ure

© Društvo UNITRI Nova Gorica   Spletni piškotki