Ponedeljek, November 28, 2022
   
Text Size
Društvo UNITRI Nova Gorica 30let Erjavčeva ulica 4, 5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta:
unitring@amis.net
  grb_nova_gorica

Bliža se novo študijsko leto

sova logo 

Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati.

                                                                                   (A. Einstien)

 

Spoštovane članice in spoštovani člani,

izteklo se je 25. leto delovanja UNITRI.

Zahvaljujoč vsem, ki ste ga vsa leta poganjali in ohranjali ravnotežje med pridobljenim znanjem, veščinami in družabnostjo, se je kolo UNITRI četrt stoletja uspešno premikalo.

Pred vrati je 26. študijsko leto in nov dveletni mandat članov Upravnega odbora, zato vse članice in člane ponovno vabimo k sodelovanju pri oblikovanju naše skupne UNITRI.

Izobraževalni program in program dejavnosti za študijsko leto 2016/2017 bo ponudil tako že utečene vsebine kot tudi nove dejavnosti.

Izberimo dejavnost, ki nam je všeč in nas bo obogatila, vključimo se v že znano ali novo skupino, poskrbimo za nova poznanstva in prispevajmo k prijetnemu vzdušju.

»Posodobimo se«, sledimo novim komunikacijskim sredstvom. Nesporno zagovarjam osebne stike, vendar je danes nujno poznati tudi druge oblike sporazumevanja, druženja.

Naša želja ostaja, da bi se medsebojno obveščali po elektronski pošti, se spremljali na spletni strani, Facebooku ... Učenju računalniških vsebin bomo zato posvetili posebno pozornost.

Smo že kdaj prijeli za čopič, glino, kleklje, instrument? Poprimimo zdaj, naučimo se osnov novega jezika, zaplešimo, zapojmo, razgibajmo se, pojdimo na ogled zvezd, kulturnih dogodkov, znamenitosti, odpravimo se na izlet v družbi.

Pomembno je, da smo zraven, da se tako ali drugače premikamo.

Pokažimo, kaj znamo, zmoremo. Člani Upravnega odbora pričakujemo vaše pobude za predstavitve našega ustvarjanja in udeležbo na dogodkih. Naj se vidi, da je v nas še veliko energije in znanja ter da smo eden od vidnih akterjev v našem okolju.

Letos ponovno uvajamo članske izkaznice. Z njimi bomo dokazovali pripadnost Društvu in uveljavljali določene ugodnosti. Našli smo nekaj ponudnikov, ki so nam pripravljeni nuditi popust na njihove storitve. Seznam slednjih bo objavljen na naši spletni strani in ga bomo sproti dopolnjevali. Vabimo tudi vse vas, da nam pomagate daljšati seznam.

Dobra ideja je darilni bon UNITRI, s katerim lahko svoje bližnje prijetno presenetite. Tudi na tak način želimo prispevati k oblikovanju Društva kot mesta za druženje.

 

Gradimo naše Društvo, premikajmo se, poženimo naše kolo in poskrbimo za ravnotežje.

 

Veselo v novo študijsko leto!

 

Ivanka Drnovšček
predsednica

______________________________________________________________________

KONTAKT

Erjavčeva ulica 4
5000 Nova Gorica
Kje smo? - prikaz na zemljevidu

Telefon: 05/30 02 387
GSM: 031 738 199
e-pošta: unitring@amis.net

 

Med študijskim letom ima Društvo uradne ure:

od ponedeljka do četrtka
od 10. do 13. ure

© Društvo UNITRI Nova Gorica   Spletni piškotki